Rijschool Vianen

Rijschool Vianen

Woon je in Vianen en ben je op zoek naar een professionele rijschool om snel je rijbewijs te halen? Onze ervaren instructeurs helpen jou graag met het halen van je praktijkexamen. Wij bieden zowel pakketten als losse lessen en verschillende manieren om te leren voor je theorie-examen.

Waarom rijschool Vianen?

Bij ons profiteer je niet alleen van scherpe prijzen, maar leer je ook van instructeurs met jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat iedereen op een andere manier leert. Daarom bieden wij verschillende soorten leermiddelen, zo kan je leren vanaf je smartphone, computer of vanuit een boek. Ook is het mogelijk om je eigen pakket samen te stellen voor je autorijlessen. Plan de lessen in wanneer het jou uitkomt en haal vlug je rijbewijs. Ook voor een rijles in Culemborg kun je bij ons terecht.

Rijschool Vianen

Verschillende pakketten

Wil je je rijbewijs B halen? Je kunt bij ons terecht als je minimaal 16.5 jaar oud bent. De rijlessen duren 60 minuten per stuk, samen met de instructeur bepaal je hoeveel rijlessen je nodig hebt. Kies voor losse lessen, een starterspakket of ga voor een spoedopleiding. Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Kies dan voor een spoedopleiding bij ons. Je begint met een niveautoets (€ 50,-) en de instructeur bepaalt vervolgens hoeveel lessen je precies nodig hebt.

Snel je rijbewijs halen

Hoe snel je je rijbewijs kan halen? Dat is afhankelijk van hoe snel je leert en natuurlijk van jouw agenda. Zodra je klaar bent met je theorie, en goed gevorderd met je praktijklessen, kun je een praktijkexamen gaan inplannen bij het CBR.

Start met een proefles

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf al achter het stuur zitten? Indien je eerst wil kijken of de lessen wat voor jou zijn en de instructeur bij jou past, kun je kiezen voor een proefles. De instructeur haalt jou op en je gaat 60 minuten lang autorijden. Ben je er klaar voor om direct te starten? Begin meteen bij Vermolen Verkeersopleidingen.