Rijschool IJsselstein

Rijschool IJsselstein

Wij zijn een gecertificeerde rijschool in IJsselstein. Daarnaast hebben wij ook een rijschool in Culemborg, Vianen en Nieuwegein. Kies voor ervaren rijinstructeurs om vlug je rijbewijs te halen. Je kunt bij ons terecht voor zowel praktijk als theorie-examens tegen scherpe tarieven.

Begin met een proefles

Heb je nog nooit auto gereden? Geen probleem, je kunt beginnen met een proefles. Een proefles duurt 60 minuten, net zoals elke les. Je wordt opgehaald door de rijinstructeur en kruipt meteen achter het stuur. De rijinstructeur schakelt voor jou, dit hoef je dus nog niet te kunnen. Het enige waar jij je op hoeft te focussen is sturen en gas geven. De rijinstructeur helpt jou en geeft je tips, na de proefles kun je direct starten met lessen. Hier komen geen inschrijfkosten bij kijken. Je wordt geadviseerd over welk pakket of de hoeveelheid rijlessen bij jou passen.

Rijschool IJsselstein

Haal je rijbewijs bij rijschool IJsselstein

Ga je voor rijlessen bij onze rijschool in IJsselstein? Dan weet je zeker dat je lessen krijgt van een rijinstructeur die al ervaring heeft. De instructeur weet wat hij moet doen om ervoor te zorgen dat jij slaagt voor je rijbewijs. Je krijgt advies over het aantal lessen. Volg je dit advies, maar slaag je niet? Wij vergoeden het herexamen voor je, wij hebben namelijk vertrouwen in het advies van onze instructeurs. Je plant je rijlessen in wanneer jou dat uitkomt, ook naast je studie of werk kun je gewoon lessen bij ons volgen.

Theorie

Wil je snel je theorie-examen halen? Omdat wij al jarenlang leermiddelen aanbieden voor het theorie-examen weten wij wat goed voor mensen werkt. Je kunt kiezen voor verschillende pakketten waarbij je bijvoorbeeld op je telefoon kunt leren of gewoon vanuit een boek. Misschien wil je wel een combinatie van beide, het is allemaal mogelijk. Wij bieden slagingsgarantie bij een aantal van onze pakketten. Kies een pakket dat bij jou past, in al onze leermiddelen komen vragen voor die op dezelfde manier worden gesteld als bij het CBR.

 

Start meteen met lessen

Wil je snel je rijbewijs halen? Start dan direct met je autorijlessen of kies voor een spoedopleiding. Bij een spoedopleiding begin je eerst met een niveautoets, daarna wordt er bepaald wat jij precies nodig hebt om zo snel mogelijk te slagen. Volg het advies van onze instructeurs op en je zult profiteren van de beste prijzen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op.