Rijles Culemborg

Rijles Culemborg

Wil jij ook binnen no-time je rijbewijs halen? Start dan nu met je rijles in Culemborg en krijg les van een ervaren instructeur bij jou in de buurt. Wij bieden gratis proeflessen en lage tarieven voor de rijlessen. 

Proefles

Wil je eerst een proefles volgen om te kijken hoe het is om achter het stuur te zitten? Geen probleem, een rijinstructeur haalt je op met de lesauto. Je gaat zelf sturen gas geven, en wellicht al schakelen. Het fijne van een proefles is dat je kennis kunt maken met de rijinstructeur en kunt wennen aan de auto. Samen wordt er gekeken welk pakket de beste en meest voordelige optie voor jou is. Een vrijblijvende kennismaking met Vermolen Verkeersopleidingen, 60 minuten rijles in de auto voor slechts € 35,-. Deze kosten worden verrekend als je je rijopleiding bij Vermolen Verkeersopleidingen gaat volgen!

Rijles Culemborg

Rijbewijs halen

Start je met lessen bij de rijschool in Culemborg of de rijschool in Ijsselstein? Welke locatie je ook kiest, je krijgt altijd te maken met ervaren instructeurs. Je wordt opgehaald in een Peugeot of een Dacia, uiteraard zijn dit allemaal rookvrije auto’s. Onze rijinstructeurs gaan op een professionele manier met jou om. De instructeur kijkt samen met jou naar welke manier van leren bij jou past, zodat je altijd krijgt wat je nodig hebt.

Jouw niveau

Onze ervaren instructeurs zullen jou klaarstomen voor het echte werk. Iedereen leert op een andere manier, daarom stellen wij een pakket op maat samen. Misschien heb je maar een paar losse lessen nodig omdat je al ervaring hebt. Of heb je wat meer tijd nodig en kies je liever voor een pakket? Het kan allemaal bij ons. De rijinstructeurs kijken naar wat jij nodig hebt en geven les op een manier die jij prettig vindt.

Start nu met een rijles in Culemborg

Begin met je rijles in Culemborg of kies voor een rijschool in Vianen. Bij Vermolen Verkeersopleidingen weet je zeker dat je met professionele rijinstructeurs te maken hebt en profiteert van de scherpste prijzen.