Beste rijschool nieuwegein

Rijschool in Nieuwegein

Je rijbewijs halen geeft je veel vrijheid. Je kunt daarna zelf op stap naar waar je ook maar heen wilt, niets is te gek. Om deze droom, deze vrijheden, te realiseren, moet je echter wel wat werk verrichten. De leukste rijschool in Nieuwegein en omstreken kan je daarbij helpen. Met talloze pakketten en een vriendelijke en professionele aanpak behaal jij je rijbewijs op de meest relaxte en snelle manier. Hoe wij je daarbij helpen, lees je hier.

Proefles

Om je een impressie te geven van het rijden en van onze werkwijze, kun je een proefles nemen. Een proefles duurt 60 minuten en hierbij neemt de instructeur je mee in een echte rijles. De rijles zal natuurlijk aangepast worden op je niveau. Als je echt nog nooit hebt gereden, zal je wel achter het stuur kruipen, maar zal de rijinstructeur je helpen. De rijinstructeur beschikt namelijk (aan de kant van de bijrijder) over een gaspedaal, rempedaal en een koppeling. Hierdoor kan de rijinstructeur altijd ingrijpen mocht dit nodig zijn, er kan dus vrij weinig fout gaan. Met dit in je achterhoofd kun je op een ontspannen manier beginnen aan een nieuw avontuur.

rijschool nieuwegein

Je rijbewijs halen bij de leukste rijschool in Nieuwegein

Wij zijn een professionele rijschool, en tevens met trots de leukste rijschool in Nieuwegein. Dit betekent dat velen je al voor zijn gegaan om hun rijbewijs te halen, en hier zeer tevreden over zijn. We kijken samen wat de meest geschikte optie voor je is qua lessen. Op basis van je rijniveau stellen wij een pakket (of losse lessen) voor. Dit doen wij op basis van onze vakkundige kennis op een volledig transparante manier. Je bent echter niet verplicht om dit advies over te nemen, jij hebt de touwtjes (en het stuur) in handen! Je hebt bij ons keuze uit een pakket met theoriecursus of zelfstudie, een pakket met lessen, losse lessen, of een combinatie hiervan.

Hoe kun je beginnen?

Zoals hierboven al eerder genoemd, kun je bij ons als leukste rijschool in Nieuwegein beginnen met een proefles. Je kunt beginnen met lessen zodra je 16,5 jaar bent. Je kunt een rijexamen, of dit een tussentijdse toets of het echte examen is, laten afnemen wanneer je 17 jaar of ouder bent. Je theorie behalen is echter wel een vereiste voor het halen van je praktijkexamen.